Jevanhet Architectuur is momenteel actief in Vathorst met een vrijstaand huis. Ik vernam dat er 6 kavels in de Laakse Tuinen opnieuw in verkoop zijn gezet.
Half juni zijn er 24 vrije kavels in verkoop gegaan in Laakse Tuinen, in De Laak. Inmiddels zijn de eerste kavels verkocht en staan er veel tekenafspraken in de agenda. Ook zijn er zes kavels definitief weer vrijgekomen en die gaan nu opnieuw in verkoop; kavel 7, 10, 16, 18, 20 en 26.
Als u interesse heeft in een van de deze kavels, kunt u het volledig ingevulde en ondertekende interesseformulier aan OBV mailen. Dat formulier moet uiterlijk woensdag 10 oktober voor 9.00 uur gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verkoopbrochure met daarin de beeldkwaliteit en de paspoorten per kavel is te vinden op de website. Op deze website kunt u tevens het Interesseformulier Laakse Tuinen vinden, de Verkoopprocedure en de Praktische handleiding vrije kavels Laakse Tuinen Vathorst. Dit document omschrijft allerlei praktische zaken waarmee u te maken krijgt als u een vrije kavel koopt. U kunt de brochure met bijbehorende formulieren ook afhalen in het i-Centrum, Veenslagen 2. Bekijk hier de actuele openingstijden. Indien u een ontwerp wilt opzetten voor uw droomhuis, kom ik daarvoor uiteraard graag een keer vrijblijvend met u (schetsend) praten.
Meer algemene informatie over Laakse Tuinen kunt u vinden op www.laaksetuinen.nl