vanuit de bostuin

De uitbouw met souterrain

Jeroen en Gerrit...

Totaalbeeld achterzijde

woonkeuken diagonaal

Interieur van de uitbreiding

koken en kijken

Het kookeiland met uitzicht

heerlijk wakker worden...!

Uitzicht vanuit de slaapkamer

badkamer en beleving

Badkamer in het souterrain

vebinding oud naar neuw

Corridor met minimale profielen

overhoeks beeld

Voor- en zijkant uitbreiding

patio-terras

Intiem omsloten terras

afdalen in het groen

"gekoppelde" trap aan de open zijgevel

Voorzijde met aanbouw

Copierwoning vanaf inrit

huis en landschap

Ligging aan de bostuin

Copier Woning WINNAAR Projectprijs 2015 Reynaers

Bedrieglijk bescheiden aanbouw
Wie aan komt rijden bij de Copierwoning in Zeist, in 1955 ontworpen door Gerrit Rietveld voor glaskunstenaar Andries Copier, ziet de nieuwe aanbouw amper. Maar schijn bedriegt: door een slim ontwerp van Jevanhet Architectuur is de bescheiden woning veranderd in een riante villa.